RTSH Sport Live

Angli-Ukrainë, emocione gjatë himnit: ukrainasit me flamurin mbi supe

  • 26/03/2023
  • |
  • Futboll Bota
Angli-Ukrainë, emocione gjatë himnit: ukrainasit me flamurin mbi supe
Malinovskyi dhe shokët e tij dolën në fushë me flamurin e Ukrainës mbi supe

Momente emocionesh të mëdha në momentin e himnit të Ukrainës para ndeshjes në Ëembley kundër Anglisë, e vlefshme për ditën e dytë të grupit C të kualifikueseve për Euro 2024. Malinovskyi dhe shokët e tij dolën në fushë me flamurin e Ukrainës mbi supe. Pas luajtjes së himnit, 22 lojtarët u përzien për foton e zakonshme rituale, duke treguar flamurin me shkrimin "Paqe". Britania, së bashku me SHBA-në, është mbështetësi më i madh i kauzës ukrainase në luftën kundër Rusisë.

Inghilterra-Ucraina, emozione durante l'inno: ucraini con la bandiera sulle spalle - foto 2

Inghilterra-Ucraina, emozione durante l'inno: ucraini con la bandiera sulle spalle - foto 3

Inghilterra-Ucraina, emozione durante l'inno: ucraini con la bandiera sulle spalle - foto 6