RTSH Sport Live

Cristiano Ronaldo feston 250 milionë ndjekës në rrjetet sociale

  • 04/01/2021
  • |
  • Gosip
Cristiano Ronaldo feston 250 milionë ndjekës në rrjetet sociale

Numra record në fushën e lojës, por jo vetëm. Cristiano Ronaldo ka arritur 250 milion ndjekës gjatë ditëve të fundit dhe, në një postim në Instagram, ai donte të falënderonte njerëzit e rrjeteve sociale për qëllimin e arritur. “250 milion, çfarë numri i pabesueshëm - shkroi sulmuesi i Juventusit - Faleminderit të gjithëve, ju jeni pjesë e këtij udhëtimi”.