RTSH Sport Live

Deportivo Calì, tifozët sulmojnë lojtarët dhe trajnerin

  • 22/09/2022
  • |
  • Futboll Bota
Deportivo Calì, tifozët sulmojnë lojtarët dhe trajnerin
Janë 1400 ultras që shkaktuan trazira, pamje tronditëse

Pamjet që vijnë nga Kolumbia janë tronditëse. Gjatë ndeshjes kundër Cortulua, tifozët e Deportivo Calì, të zhgënjyer nga rezultatet e skuadrës, pushtuan fushën rreth 10' nga fundi kur rezultati ishte 2-0 për vendësit dhe i dhanë jetë një gjuetie të vërtetë.

Dy persona në shënjestër: trajneri Mayer Candelo dhe sulmuesi Teofilo Gutierrez. Trajneri, pavarësisht tentativës së agjentëve për ta mbrojtur, është goditur me shkelma dhe grusht në kokë. Në total janë 1400 ultras që shkaktuan trazirat.

<p>Sono immagini scioccanti quelle che arrivano dalla Colombia. Nel corso del match contro il Cortulua, i tifosi del Deportivo Calì, delusi dai risultati della squadra ultima in classifica, hanno invaso il terreno di gioco a circa 10' dalla fine sul risultato di 2-0 per i padroni di casa e dato vita a una vera e propria caccia all’uomo. Due le persone nel mirino: l'allenatore Mayer Candelo e l'attaccante Teofilo Gutierrez. Il tecnico, nonostante il tentativo degli agenti di proteggerlo, è stato preso a calci e ha ricevuto pugni alla testa. In totale sarebbero 1400 gli ultras che hanno causato i disordini.</p>