RTSH Sport Live

Georgina Rodriguez, “e punësuara” e Cristiano Ronaldos

  • 04/04/2022
  • |
  • Gosip
Georgina Rodriguez, “e punësuara” e Cristiano Ronaldos
Në Spanjë besojnë se CR7 i paguan një lloj rroge mujore ekstra luksoze Rodriguez-it për shpenzimet dhe kujdesin ndaj fëmijëve

Një lloj "rroge" për të mbështetur Georginën dhe për ta lejuar atë të kujdeset për shpenzimet dhe për fëmijët, për të mos humbur asgjë Kjo është mbështetja ekonomike që Cristiano Ronaldo i jep gjysmës së tij më të mirë në fund të çdo muaj. Sipas El Nacional.cat shifra shkon në 100 mijë euro, së cilës i shtohet dhe rreth 8 mijë eurove që Georgina mbledh falë popullaritetit të saj në rrjetet sociale.

Gjithashtu sipas gazetës katalanase, paratë e CR7 përdoren zyrtarisht për të paguar shpenzimet dhe për t'u kujdesur për fëmijët, sipas stilit të jetesës që ata janë mësuar.