RTSH Sport Live

Horner i frikësohet rikthimit të Mercedesit: Do jenë të fortë në Silverstone

  • 27/06/2022
  • |
  • Formula 1
Horner i frikësohet rikthimit të Mercedesit: Do jenë të fortë në Silverstone
Drejtori i ekipit të Red Bull për Çmimin e Madh të Britanisë: "Ferrari do të jetë gjithashtu konkurrues"

Java që të çon në Formula 1 në Çmimin e Madh të Britanisë ka filluar dhe drejtuesit e ekipit janë të etur për të garuar në cirkuitin historik britanik. Mes tyre është edhe Christian Horner, kreu i Red Bull, i cili tha për "Motorsport": "Unë mendoj se Mercedes do të jetë i fortë në Silverstone. Nuk shoh ndonjë arsye pse ata nuk mund të jenë. Ferrari gjithashtu do të jetë i shpejtë në Silverstone. Për ne mund të jetë një pistë më kërkuese për paraqitjen. Ne kemi fituar shumë gara, por ajo angleze do të jetë e vështirë”.

Ndërsa Ferrari do të jetë në gjendje të llogarisë në një rrotullim më të madh të komponentëve të njësisë së fuqisë për Charles Leclerc edhe Mercedes po përgatitet për përditësime të rëndësishme për Silverstone, Horner preferon t'i mbajë letrat e tij të mbuluara mirë. "Në Britaninë e Madhe - shtoi drejtori i ekipit Red Bull - nuk do të sjellim asgjë të rëndësishme. Do të jetë një zhvillim i moderuar. Elementet ndryshojnë kur vishen. Do të shihni një evolucion të ndryshëm në krahasim me ata që janë parë deri tani".