RTSH Sport Live

Jackson Martinez: Jeta ime mes alkolit, cigareve dhe gjërave të tjera...

  • 14/10/2021
  • |
  • Gosip
Jackson Martinez: Jeta ime mes alkolit, cigareve dhe gjërave të tjera...
Ish -sulmuesi i Portos dhe Atletico Madrid, tani në pension, flet për të kaluarën e tij: "Unë kisha një jetë plot mëkate"

Shpërthimi me Porton me një ortek golash të shënuar dhe kalimi te Atletico Madrid në 2015 parashikoi një të ardhme si një “top player” për Jackson Martinez, i cili në vend të kësaj humbi gjatë rrugës, së pari duke shkuar në Kinë dhe më pas duke u zhdukur nga radarët e futbollit që vlen, deri në pensionimin e tij në dhjetor 2020.

Në një intervistë të dhënë në Kolumbi, sulmuesi tregoi demonët që banonin në ekzistencën e tij, derisa i besoi plotësisht Zotit: "Unë kisha një jetë epshi dhe plot mëkate, më pëlqente të mëkatoja sepse e shikoja si normale, siç bënin të gjithë”, shpjegon ai.

"Ju nuk e Zotin si gjithçka tuajin derisa ai është e vetmja gjë që keni, kështu që mora vendimin të përqendrohesha tek ai. Disa miq që kisha, me të cilët shkova në festë, më rrethuan me alkool, cigare dhe madje shumë gjëra të tjera”, shtoi ish-Porto, duke zbuluar një pjesë sekrete të jetës së tij.