RTSH Sport Live

Kriza e karburantit, 7 orë pritje për Bentley-n e Ronaldos

  • 30/09/2021
  • |
  • Gosip
Kriza e karburantit, 7 orë pritje për Bentley-n e Ronaldos
Mungesa e benzinës nuk kursen askënd, madje as super makinat e futbollistëve

Edhe Cristiano Ronaldo duhet të merret me krizën e karburantit që po kap Mbretërinë e Bashkuar, mes mungesës së benzinës dhe radhëve të gjata para shpërndarësve. Për të mbushur sebratorin e Bentley -t luksoz të asit portugeze, shkruan Daily Mail, një shofer i punësuar prej tij duhej të priste gati shtatë orë jashtë stacionit të shërbimit Wilmsloë, jo shumë larg shtëpisë së CR7.

Në fakt, makina e portugezit, me vlerë rreth 250 mijë euro, me të cilën javët e fundit ai ishte fotografuar shpesh në hyrje të qendrës sportive të Manchester United, në Carrington, nuk kaloi pa u vënë re nga shoferët e tjerë në radhë.

Të njëjtin fat pati edhe një makinë tjetër nga koleksioni i pasur i Ronaldos, një Range Rover: në këtë rast edhe, pasi duhej të priste më shumë se gjashtë orë në radhë, një anëtar i sigurisë personale të Ronaldos u detyrua të hiqte dorë sepse ndërkohë karburanti ishte mbaruar.