RTSH Sport Live

Marc Marquez, pamje e frikshme

  • 27/06/2022
  • |
  • Moto GP
Marc Marquez, pamje e frikshme
Spanjolli i Hondas është duke u rikuperuar nga operacioni

Një një shenjë e frikshme në krahun e djathtë. Marc Marquez tregoi në rrjetet sociale shenjat e operacionit të katërt pak më shumë se njëzet ditë më parë. Tani spanjolli po rikuperohet buzë detit, gjithmonë me tutorin, me miqtë dhe fizioterapistin. Një kalvar që vazhdon nga 19 korriku 2020 me rënien e Jerez. Kohët e rikuperimit ende nuk janë vlerësuar: Honda do ta dëshironte atë në pistë sa më shpejt të jetë e mundur, por do të jetë e vështirë ta shohë atë në garën para vitit 2023.