RTSH Sport Live

Mesi, ‘mega party’ në Ibiza për 35 vjetorin: sa shumë kampionë me Leon!

  • 25/06/2022
  • |
  • Gosip
Mesi, ‘mega party’ në Ibiza për 35 vjetorin: sa shumë kampionë me Leon!
Festë e madhe për Leon, i cili festoi ditëlindjen me të gjithë shokët e tij

Super party per Leo Mesin, i cili festoi ditelindjen me të gjithë shokët e tij argjentinas dhe disa miq të njohur të vjetër. Nga Tucu Correa te Lautaro, nga Paredes te De Paul, nga Papu Gomez te Di Maria: të gjithë shokët nga Argjentina ishin atje për të festuar.

 Dal Tucu Correa a Lautaro, da Paredes a De Paul, da Papu Gomez a Di Maria: ci sono proprio tutti i compagni dell'Argentina a celebrare Messi!

 De Paul riesce a "rubare" anche un selfie più intimo con il festeggiato...

De Paul arrin të “vjedhë” edhe një selfie më intime me djalin e ditëlindjes…

 Ecco Leo sorridente con Cesc Fabregas

Leo duke buzëqeshur me Cesc Fabregas

 Non poteva mancare Luis Suarez! Eccolo con Messi e le rispettive compagne

Luis Suarez nuk mund të mungonte në një festë të tillë!

 Tutti in posa per la foto di gruppo prima del cambio d'abito...

Të gjithë pozojnë për foton në grup para ndërrimit të rrobave...

... e anche dopo!

... dhe më pas!