RTSH Sport Live

Mihajlovic, lumturia pas daljes nga spital: një shëtitje me familjen

  • 03/05/2022
  • |
  • Gosip
Mihajlovic, lumturia pas daljes nga spital: një shëtitje me familjen
Trajneri i Bolonjës doli nga spitali dhe vrapoi menjëherë te familja e tij për disa ditë relaksi.

“Pasuria e vërtetë...”, me këtë mbishkrim të ëmbël, Arianna Rapaccioni i uroi mirëseardhjen bashkëshortit të saj Sinisa Mihajlovic i cili pas largimit nga Sant'Orsola, ku po kurohej, vrapoi menjëherë për të përqafuar sërish familjen, për të shijuar disa ditë në Romë nën petkun e babait dhe gjyshi i Violantes së vogël.

Trajneri i Bolonjës u largua nga spitali i Bolonjës ku u shtrua për të vazhduar luftën kundër leucemisë dhe para se të kthehet për të drejtuar djemtë e tij, vendosi të kalonte disa momente me familjen, njoftuar nga bashkëshortja në profilin e tij në Instagram.

Aq shumë dashuria e marrë nga Miha, saqë tani ai dëshiron të rikthehet, me vendosmërinë që e ka dalluar gjithmonë, për të marrë përsipër skuadrën kuqeblu, për të mbyllur sezonin në mënyrën më të mirë të mundshme.