RTSH Sport Live

MotoGP, Bagnaia dhe Bastianini: Ne do bashkëpunojmë për Ducati, por në pistë...

  • 01/02/2023
  • |
  • Moto GP
MotoGP, Bagnaia dhe Bastianini: Ne do bashkëpunojmë për Ducati, por në pistë...
Dy shokët e skuadrës po përgatiten për një sezon që do t'i shohin si rivalë në pistë, pavarësisht miqësisë dhe bashkëjetesës së tyre në skuadër

Enea Bastianini foli përpara sezonit të MotoGP 2023, i cili do ta shohë atë të ecë me Ducati, pas një sezoni që përfundoi në vendin e tretë. Piloti nga Rimini e di se duhet të dallojë marrëdhënien me shokun dhe mikun e tij Pecco Bagnaia, dhe luftën individuale që do t'i shohë ata protagonistë në pistë. "Ne do të duhet të punojmë shumë së bashku për të sjellë motorrin më të mirë të mundshme në garën e parë - tha ai për Sky Sport -. Nga atje, atëherë, të gjithë do të duhet të grumbullojmë pikë. Do të kujdesem për veten, për të dhënë shfaqje, për të dhënë 100%, për t'ju mbajtur të argëtuar, sigurisht që do të më duhet të fitoj besim me ekipin. Por unë tashmë kam krijuar një ndjenjë të mirë me të gjithë në testet e Valencias, nuk do të jetë një problem i madh”.

Bagnaia foli gjithashtu në funksion të sezonit të ri: "Testet e Sepang do të jenë të rëndësishme për përvijimin e zhvillimit dhe mbylljen e asaj pjese të punës, në mënyrë që të fillojmë mirë nga gara e parë, jo si vitin e kaluar. Ne duhet të bëjmë më pak gabimet. Bastianini? Kemi një jetë që njihemi, qeshim e bëjmë shaka bashkë, është e drejtë që kështu të jetë. Në pistë do të jetë ndryshe. Të shohim".