RTSH Sport Live

Mourinho, mes elefantëve dhe rinocerontëve: udhëtimi në Namibi

  • 20/06/2022
  • |
  • Gosip
Mourinho, mes elefantëve dhe rinocerontëve: udhëtimi në Namibi
Me familjen në vendin e Afrikës Jugperëndimore, më pas një aksion për të parë gjirafat dhe luanët, por edhe shumë autografe dhe foto me fansat

José Mourinho një yll edhe në Namibi. E pashmangshme për Specia One, duke udhëtuar në vendin e Afrikës Jugperëndimore me familjen e tij. Nga aeroporti në hotel e deri tek guidat e safarit: të gjithë e njohën Moun dhe të gjithë kërkuan një foto ose selfie me teknikun. Mourinho po shijon pushimet e merituara pas sezonit të parë në Romë dhe ka vendosur t'i kalojë në Namibi me familjen e tij.

Një pushim relaksues, falë një resorit me pesë yje, por edhe me shumë aventura. Tekniku dhe familja udhëtuan në shkretëtirë, në heshtjen shurdhuese të thyer vetëm nga disa shpërthime ere, pastaj një safari të mrekullueshëm në parkun kombëtar Etosha mes zebrave, elefantëve, gjirafave, por jo vetëm. Sepse në mbrëmje ata vëzhguan edhe kafshë të tilla si rinocerontët dhe luanët duke pirë në një nga pellgjet me ujë pranë kampit të tyre.

I zhytur në natyrë dhe në një safari që dha edhe një muzg spektakolar. Dy javë që Mourinho nuk do t'i harrojë kurrë, si dhe tifozët që patën fatin ta takonin. Fillimisht në aeroportin Hosea Kutako, kur zbarkoi, më pas mes resortit dhe udhëtimeve në natyrë. Mourinho nuk e ka kursyer veten dhe ka dhuruar një selfie për të gjithë fansat e tij. Dhe mediat lokale nuk bëjnë gjë tjetër veçse ndjekin hapat e tij, të tërhequr nga Special One dhe popullariteti i tij, i cili do të ndihmojë gjithashtu turizmin në Namibi.