RTSH Sport Live

NBA, Lakers: përleshje mes Howard dhe Davis!

  • 23/10/2021
  • |
  • Basketboll
NBA, Lakers: përleshje mes Howard dhe Davis!
Momente tensioni ku dy basketbollistët pothuajse arritën një përballje të ashpër

Natë për t’u harruar për Los Angeles Lakers, të mposhtur nga Suns me një luftë të ashpër mes shokëve të skuadrës. Protagonistët e ngjarjes janë Dwight Howard dhe Anthony Davis: gjithçka ndodh në periodën e dytë, kur, gjatë një pushimi, Davis thotë diçka të padëshirueshme për ish-Magic, i cila ngrihet me nxitim duke nisur një debat të fortë, pothuajse duke arritur deri tek kapja me duar.

Shokët e skuadrës i ndanë shpejt të dy, me LeBron James që nuk u beson syve për atë që ndodhi Në fund të lojës të dy protagonistët e mosmarrëveshjes kanë arkivuar gjithçka: "Ne jemi mirë, ne jemi miq, tashmë e kemi lënë mënjanë mosmarrëveshjen" tha Howard, ndërsa Davis: "Ne i lamë të gjitha keqkuptimet në dhomën e zhveshjes në interval të gjatë”.