RTSH Sport Live

Në ankand, Cadillac Eldorado i '66-ës që i përkiste Gianluca Viallit

  • 16/10/2023
  • |
  • Gosip
Në ankand, Cadillac Eldorado i '66-ës që i përkiste Gianluca Viallit
Makina u dorëzua nga familja dhe një pjesë e të ardhurave do t'i dhurohen fondacionit Vialli-Mauro.

Në mesin e makinave që Casa Sant'Agostino do të nxjerrë në ankand të mërkurën më 18 tetor në orën 16:00 në selinë e saj në Corso Tassoni 56 në Torino, do të jetë edhe Cadillac Eldorado i '66-ës që i përkiste Gianluca Viallit. Ai u dorëzua nga familja dhe një pjesë e të ardhurave do t'i dhurohen fondacionit Vialli-Mauro. Në mesin e mbi 40 makinave të pranishme do të dominojnë makinat sportive: Porsche, Bentley, Jaguar, Alfa Romeo dhe legjendaret Lancia Deltas të cilat kanë dominuar rrugët e mitingjeve në të gjithë botën.

Makinat e trashëgimisë janë gjithashtu të pranishme me një koleksion të plotë të Mercedes SL dhe një makinë garash, një Peugeot 405 zyrtar i ekipit francez të garave. Makinat do të ekspozohen nesër, e martë 17 tetor nga ora 10:00 deri në 18:00 në Palazzo Eblò, në Corso Regina Margherita 267 në Torino.