RTSH Sport Live

Osasuna për rekord: Moncayola rinovon për 10 vite!

  • 08/06/2021
  • |
  • Spanjë
Osasuna për rekord: Moncayola rinovon për 10 vite!
Mesfushori spanjoll, i cili gjithmonë ka qenë i lidhur me klubin Pamplona, ​​ka nënshkruar një zgjatje 10-vjeçare, për “Guinness”

Nëse nuk është një rekord botëror, atëherë është shumë afër. Osasuna ka rinovuar kontratën e Jon Moncayola për dhjetë vjet! 2021-2031, praktikisht një jetë futbolli për mesfushorin që gjithmonë ka luajtur për klubin Pamplona që nga skuadra e të rinjve. Njoftimi për “Guinness” arriti në faqen e internetit të klubit dhe profilet e rrjeteve sociale:

"Klubi Atlético Osasuna ka rinovuar me Jon Moncayola për dhjetë sezonet e ardhshme. Ekipi ka nënshkruar një marrëveshje të re kontraktuale që do ta lidhë atë deri më 30 qershor 2031. Regjistrimi i klauzolës në LaLiga Santander do të jetë 22,000,000 € në dy vitet e ardhshme dhe 20,000,000 € në vitet e mbetura", lexohet në komunikatë.