RTSH Sport Live

Real Sociedad-Roma, përplasje jashtë stadiumit

  • 16/03/2023
  • |
  • UEFA Europa League
Real Sociedad-Roma, përplasje jashtë stadiumit
Të përfshirë, ultrasit dhe policia para fillimit të ndeshjes së Europa League

Momente tensioni para ndeshjes së Europa League mes Real Sociedad dhe Romës. Në një klimë fillimisht të qetë, ka pasur përplasje fillimisht mes tifozëve spanjollë dhe policisë dhe më pas mes tifozëve të Romës dhe spanjollëve (me ndërhyrjen e policisë). Për të ndezur fitilin, nga një rindërtim fillestar, kanë qenë mbështetësit e Real Sociedad që sulmuan autobusët e romanistëve, duke hedhur karrige dhe shishe dhe duke thyer xhama.

Kontakti mes tifozëve ka ndodhur pranë stadiumit dhe policia ka ndërhyrë menjëherë. Tifozët e tjerë u sulmuan në rrugët e San Sebastian. Tani situata duket nën kontroll, por alarmi është i lartë. Shumë i lartë.