RTSH Sport Live

Xhaka, në luftë me kohën dhe Arsenalin

  • 28/07/2021
  • |
  • Futboll Bota
Xhaka, në luftë me kohën dhe Arsenalin
Vazhdon të ketë një distancë: Roma nuk jep më shumë se 15 milionë, Topçinjtë janë akoma në 23.

"Viña vjen, Xhaka ta shohim". Një javë më parë Tiago Pinto përmblodhi planet e fundit të tregut të Romës në këtë mënyrë, duke mbajtur fjalën për mbrojtësin e Palmeiras dhe duke lënë një pikëpyetje për mesfushorin zviceran. Viña dje përfundoi ekzaminimet mjekësore dhe po pret që të dy klubet të nënshkruajnë marrëveshjen përfundimtare të transferimit (kishte ende disa dilema se si të paguanin 14 milionë duke përfshirë bonuse) në mënyrë që të njoftohet, ndërkohë ai është në izolim në hotel me mundësinë, megjithatë, për të lëvizur në Trigoria dhe tren.

Në vend të kësaj, Xhaka është në Londër duke pritur thirrjen nga Tiago Pinto për të mbledhur bagazhet dhe për të fluturuar për në Romë për ekzaminime mjekësore dhe firmën. Sidoqoftë, situata midis verdhekuqve dhe Arsenal mbetet e bllokuar. Pinto është i mbërthyer në ofertën prej 15 milionësh dhe ende nuk ka lëvizur për t'iu afruar kërkesës së klubit prej 23 milionësh të Londrës: janë bërë hapa diplomatikë, shpresa e Mourinhos është që marrëveshja të zhbllokohet në ditët e ardhshme, me shumë mundësi në fillim të javës së ardhshme dhe më pas të ketë 28-vjeçarin në dispozicion në Trigoria.