RTSH Sport Live

Xhokoviç thyen heshtjen: Dua të qëndroj këtu dhe të luaj

  • 10/01/2022
  • |
  • Sporte të tjera
Xhokoviç thyen heshtjen: Dua të qëndroj këtu dhe të luaj
Familja në kor: "Fitorja e tij më e madhe, më e madhe se çdo Grand Slam"

Gjatë konferencës për shtyp të thirrur nga familja, Novak Xhokoviç thyen heshtjen në rrjetet sociale pas fitores në gjykatë: "Jam i kënaqur dhe mirënjohës që gjyqtari anulloi vendimin për vizën time. Pavarësisht gjithë asaj që ka ndodhur, dua të qëndroj dhe të përpiqem të konkuroj në Australian Open. Unë mbetem i fokusuar në këtë. Fluturova këtu për të luajtur në një nga ngjarjet më të rëndësishme që kemi përpara tifozëve fantastikë."

Konferenca për shtyp mbyllet pas pyetjes së një gazetari që kërkoi llogari për sjelljen e Xhokoviç në ditët pas pozitivitetit, kur ai kishte bërë edhe foto me fëmijë pa maskë. “Kjo konferencë për shtyp është aktualisht e përditësuar”, përfundoi vëlla Djordje.