RTSH Sport Live

E pabesueshme, është gjetur një mumje e artë e 4300 viteve më parë: i përket Mesit!

  • 04/02/2023
  • |
  • Gosip
E pabesueshme, është gjetur një mumje e artë e 4300 viteve më parë: i përket Mesit!
Një zbulim befasues në Egjipt nuk ka të bëjë me kampionin argjentinas të PSG-së

Një zbulim i jashtëzakonshëm befasoi një ekip studiuesish, të udhëhequr nga Zahi Haëass: në fund të një pusi, në nekropolin e Saqqara, në Egjipt, 9 statuja dhe një sarkofag me një mumje të mbuluar me ar (më e vjetra e gjetur ndonjëherë në Egjipt), 4300 vjet më pare.

Dhe, sipas kërkimeve të specialistëve, duket se pronari i këtyre gjetjeve të lashta quhej Messi. Jo Lionel, qartësisht, fenomeni argjentinas i PSG-së nuk ka lidhje me të, por një njeri tjetër me të njëjtin emër si ‘Pulce’ që ka jetuar mijëra vjet më parë. Një rastësi vërtet e jashtëzakonshme.