RTSH Sport Live

Tokio 2020

Tokio 2020: Gjermania, Argjentina dhe Franca e bëjnë dramë

Tokio 2020: Gjermania, Argjentina dhe Franca e bëjnë dramë

Faza në grupe e Lojërave Olimpike të Tokios në futboll për meshkuj përfundoi sot. Eliminimi i befasishëm i [...]

2 orë para | Tokio 2020