RTSH Sport Live

Euro 2020

Anglezët mendojnë akoma për finalen e Uemblit: Korrupsion dhe rryshfet

Anglezët mendojnë akoma për finalen e Uemblit: Korrupsion dhe rryshfet

Pothuajse një vit ka kaluar nga nata magjike e Ëembley, që pa Italinë të triumfonte kundër Anglisë në [...]

14/05/2022 | Futboll Bota