RTSH Sport Live

Gosip

Dinamo e Bukureshtit mashtrohet nga binjakët! Bleu Edgarin, por në fushë luan Edelino

Dinamo e Bukureshtit mashtrohet nga binjakët! Bleu Edgarin, por në fushë luan Edelino

Ka shumë raste në botë kur dy binjakë shkëmbejnë identitetin. Nga realiteti te filmat, mes shakave dhe mashtrimeve, [...]

13/05/2024 | Gosip