RTSH Sport Live

Itali

Adrian Ismajli, fëmija që u rrit me topin: Ëndrra ime, të luaja në Itali

Adrian Ismajli, fëmija që u rrit me topin: Ëndrra ime, të luaja në Itali

"Me këmbëngulje dhe punë të palodhshme gjithmonë do të ketë kënaqësi të madhe". Kështu [...]

06/04/2021 | Itali