RTSH Sport Live

Boterori Katar 2022

Bremer me Brazilin: Shpresoj të fitoj një vend për Kupën e Botës

Bremer me Brazilin: Shpresoj të fitoj një vend për Kupën e Botës

Paraqitjet e mira fillimisht me Torinon dhe më pas me Juventusin e kanë projektuar Gleison Bremerin në radarin e trajnerit brazilian [...]

20/09/2022 | Boterori Katar 2022