RTSH Sport Live

Futboll Bota

Argjentina, Kili, Paraguai dhe Uruguai hedhin kandidaturën për Kupën e Botës 2030

Argjentina, Kili, Paraguai dhe Uruguai hedhin kandidaturën për Kupën e Botës 2030

Argjentina, Kili, Uruaguai dhe Paraguai kanë dëshirë që Kupa e Botës 2030 të zhvillohet në stadiumet e tyre. [...]

5 orë para | Futboll Bota