RTSH Sport Live

Kombëtarja

Lihtenshtejni, kundërshtari i tretë i Shqipërisë

Lihtenshtejni, kundërshtari i tretë i Shqipërisë

Pas Kilit dhe Suedisë, Shqipëria ka konfirmuar edhe një tjetër kundërshtar në rrugëtimin e përgatitjeve [...]

14 orë para | Kombëtarja