RTSH Sport Live

Tom Daley thur me grep: në rrjetet sociale tregon trikon olimpike

  • 05/08/2021
  • |
  • Tokio 2020
Tom Daley thur me grep: në rrjetet sociale tregon trikon olimpike
Zhytësi britanik postoi fotografi të punës së përfunduar dhe pyeti ndjekësit "A ju pëlqen?"

Nga zhytjet, në punën me grep: në Lojërat Olimpike të Tokios, Tom Daley zbuloi pasionin e tij për të gjithë botën: thur me grep. Kampioni anglez, pasi u përjetësua nga kamerat ndërkohë që kishte ndërmend të thurte, vendosi t’u tregonte të gjithëve rezultatin. Në mediat sociale, ku atleti britanik ka edhe një faqe në Instagram "Made with love by Tom Daley" kushtuar hobit të tij, ai postoi fotografi të fanellës së bërë nga ai vetë.

Zhytësi britanik foli rreth asaj se si lindi ideja: "Kur mbërrita në Tokio, doja të bëja diçka që më kujtoi Olimpiadën për t'i parë ato në të ardhmen. Kam vizatuar një model për punën me ngjyra që do të do të thotë gjithcka për këto lojëra! Në anën e pasme zgjodha një logo klasike britanike, shpatullat kanë një flamur dhe GBR. Për pjesën e përparme doja ta mbaja të thjeshtë dhe bëra çmos për të qëndisur TOKYO në japonisht! A ju pëlqen? ", përfundoi Daley.