RTSH Sport Live

Europiani i Atletikës/ Ismajli bën maksimumin, por rekordi sezonal s’i mjafton për të arritur finalen

  • 07/06/2024
  • |
  • Evente Sportive
Europiani i Atletikës/ Ismajli bën maksimumin, por rekordi sezonal s’i mjafton për të arritur finalen

Izmir Smajlaj ka përfunduar garën e tij në disiplinën e kërcimit së gjati në Romë me një rezultat të mirë, por që për fatij e tij të keq nuk i mjafton për të sigurar një vend në finale.

Atleti shqiptar në tre tentativat që kishte në dispozicion arriti që të përfundonte me sukses vetëm të parën ku dhe regjistroi rezultatin e vet më të mirë për këtë sezon, 7.78.