RTSH Sport Live

Gara ndërkombëtare “Tiranathlon” njeh fituesit

  • 28/05/2023
  • |
  • Sporte të tjera
Gara ndërkombëtare “Tiranathlon” njeh fituesit
Përfundon edicioni i tretë, mbi 200 garues nga 18 vende të ndryshme

Është zhvilluar gjatë ditës së sotme në Parkun Helen pranë Liqenit të Farkës, për të tretin vit radhazi, gara ndërkombëtare “Tiranathlon”, që erdhi për shikuesit në ekranin e RTSH.  Ky event  sportiv, që përkon edhe me titullin Tirana Qyteti Europian i Sportit, bashkon tri disiplinat më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm dhe vrap. Në këtë garë morën pjesë mbi 200 garues  nga 18 vende të ndryshme të botës. Në fund u shpallën dhe fituesit sipas kategorive, të cilët u shpërblyen me çmimet përkatëse.

Fituesit sipas kategorive:

SPRINT - MESHKUJ

Panagiotis Polyzos

Kivanc Sahinkaya

Angelos Vozikis

SPRINT - FEMRA

Iva Pavlovic

Evelina Bobujani

Danai-Elina Makridaki

OLYMPIC - MESHKUJ

Borislav Palashev

Strahinja Trakic

Albion Ymeri

OLYMPIC - FEMRA

Anastasia Peycheva

Konstantina-Nantia Zyntzanaki

Gergana Stoyanova

OLYMPIC RELAY

Eduard Dalla

Miti Kote

Kristo Naci

SPRINT RELAY

Bujar Bakiu

Dorian Hoxhallari

Julian Lekocaj

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "MARATON ALBANIA Sporti Shendet"

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 1 person, turmë dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 6 persona dhe teksti