RTSH Sport Live

Ibra dhe shakaja për Mattarella: Sa gola ka shënuar?

  • 06/02/2024
  • |
  • Gosip
Ibra dhe shakaja për Mattarella: Sa gola ka shënuar?
Futbollisti ishte i ftuar në natën e parë të Festivalit të Sanremos 2024

Zlatan Ibrahimovic i ftuar surprizë në mbrëmjen e parë të Festivalit të Sanremos 2024. Pas një shkëmbimi argëtues me Amadeus, futbollisti donte të ulej aty ku ishte ulur presidenti i Republikës Mattarella një vit më parë.

"Por atje është ulur vetëm ai", kundërshtoi Amadeus. “Pse sa gola shënoi?”, tha Ibra me shaka dhe më pas u ul në rreshtin e parë: "Por nëse të shoh të lodhur do të telefonoj zëvendësuesin, ka një varg prezantuesish këtu”.