RTSH Sport Live

Kategoria e Dytë, hidhet shorti për sezonin 2023/2024

  • 06/09/2023
  • |
  • Futboll Vendi
Kategoria e Dytë, hidhet shorti për sezonin 2023/2024
Ekipet e të gyja grupeve, A dhe B, kanë mësuar rrugëtimin e tyre për sezonin e ri

Është hedhur ditën e sotme shorti për kalendarin e Kategorisë së Dytë në ambientet e sallës së konferencave në “Shtëpinë e Futbollit”. Ekipet e të gyja grupeve, A dhe B, kanë mësuar rrugëtimin e tyre në edicionin futbollistik 2023/24.

Të pranishëm në sallë ishin përfaqësues të klubeve garuese në Kategorinë e Dytë, ndërsa shorti u hodh nga Eraldi Shera dhe Endi Hyka, specialistë në Departamentin e Garave në FSHF.

Java e parë

Grupi A

Adriatiku-Sopoti

Gramshi-Tërbuni

Shënkolli-Veleçiku

Valbona-Besëlidhja

Albanët-Murlani

Iliria-Naftëtari

Grupi B

Oriku-Shkumbini

Pogradeci-Këlcyra

Butrinti-Turbina

Labëria-Luftëtari

Delvina-Devolli

Në edicionin e ri që nis më 23 shtator, në grupin A të Kategorisë së Dytë marrin pjesë 12 ekipe: Adriatiku, KF Sopoti, KF Gramshi, Tërbuni, Shënkolli, Veleçiku, Valbona, Besëlidhja, KKS Albanët, K.F Murlani, Iliria dhe Naftëtari.

Në grupin B të Kategorisë së Dytë marrin pjesë 11 ekipe: Oriku, KF Shkumbini, KF Pogradeci, Këlcyra, Butrinti, Turbina, Labëria FC, AF Luftëtari, KF Delvina, Devolli dhe Maliqi. Kampionati i Kategorisë së Dytë zhvillohet me dy faza.

KALENDARI

GRUPI A

JAVA 1

Adriatiku – Sopoti

Gramshi – Tërbuni

Shënkolli – Veleçiku

Valbona – Besëlidhja

Albanët – Murlani

Iliria – Naftëtari

JAVA 2

Adriatiku – Gramshi

Murlani – Iliria

Besëlidhja – Albanët

Veleçiku – Valbona

Tërbuni – Shënkolli

Sopoti – Naftëtari

JAVA 3

Gramshi –  Sopoti

Shënkolli – Adriatiku

Valbona – Tërbuni

Albanët – Veleçiku

Iliria – Besëlidhja

Naftëtari –  Murlani

JAVA 4

Adriatiku – Valbona

Gramshi – Shënkolli

Besëlidhja – Naftëtari

Veleçiku – Iliria

Tërbuni – Albanët

Sopoti –  Murlani

JAVA 5

Shënkolli – Sopoti

Valbona –  Gramshi

Albanët – Adriatiku

Iliria – Tërbuni

Naftëtari – Veleçiku

Murlani – Besëlidhja

JAVA 6

Adriatiku -Iliria

Gramshi –  Albanët

Shënkolli – Valbona

Veleçiku – Murlani

Tërbuni – Naftëtari

Sopoti – Besëlidhja

JAVA 7

Valbona –  Sopoti

Albanët – Shënkolli

Iliria – Gramshi

Naftëtari – Adriatiku

Murlani – Tërbuni

Besëlidhja – Veleçiku

JAVA 8

Adriatiku – Murlani

Gramshi – Naftëtari

Shënkolli – Iliria

Valbona – Albanët

Tërbuni – Besëlidhja

Sopoti – Veleçiku

JAVA 9

Albanët –  Sopoti

Iliria – Valbona

Naftëtari – Shënkolli

Murlani –  Gramshi

Besëlidhja – Adriatiku

Veleçiku – Tërbuni

JAVA 10

Adriatiku – Veleçiku

Gramshi – Besëlidhja

Shënkolli – Murlani

Valbona – Naftëtari

Albanët – Iliria

Sopoti – Tërbuni

JAVA 11

Iliria –  Sopoti

Naftëtari – Albanët

Murlani – Valbona

Besëlidhja – Shënkolli

Veleçiku – Gramshi

Tërbuni – Adriatiku

JAVA 12

Sopoti – Adriatiku

Tërbuni – Gramshi

Veleçiku – Shënkolli

Besëlidhja – Valbona

Murlani –  Albanët

Naftëtari – Iliria

JAVA 13

Gramshi – Adriatiku

Iliria – Murlani

Albanët – Besëlidhja

Valbona – Veleçiku

Shënkolli – Tërbuni

Naftëtari – Sopoti

JAVA 14

Sopoti – Gramshi

Adriatiku – Shënkolli

Tërbuni – Valbona

Veleçiku – Albanët

Besëlidhja – Iliria

Murlani – Naftëtari

JAVA 15

Valbona – Adriatiku

Shënkolli – Gramshi

Naftëtari – Besëlidhja

Iliria – Veleçiku

Albanët – Tërbuni

Murlani – Sopoti

JAVA 16

Sopoti – Shënkolli

Gramshi – Valbona

Adriatiku – Albanët

Tërbuni – Iliria

Veleçiku – Naftëtari

Besëlidhja – Murlani

JAVA 17

Iliria – Adriatiku

Albanët –  Gramshi

Valbona – Shënkolli

Murlani – Veleçiku

Naftëtari – Tërbuni

Besëlidhja – Sopoti

JAVA 18

Sopoti – Valbona

Shënkolli –  Albanët

Gramshi – Iliria

Adriatiku – Naftëtari

Tërbuni – Murlani

Veleçiku – Besëlidhja

JAVA 19

Murlani – Adriatiku

Naftëtari –  Gramshi

Iliria – Shënkolli

Albanët – Valbona

Besëlidhja – Tërbuni

Veleçiku –  Sopoti

JAVA 20

Sopoti –  Albanët

Valbona – Iliria

Shënkolli – Naftëtari

Gramshi –  Murlani

Adriatiku – Besëlidhja

Tërbuni – Veleçiku

JAVA 21

Veleçiku – Adriatiku

Besëlidhja –  Gramshi

Murlani – Shënkolli

Naftëtari – Valbona

Iliria –  Albanët

Tërbuni –  Sopoti

JAVA 22

Sopoti – Iliria

Albanët – Naftëtari

Valbona –  Murlani

Shënkolli – Besëlidhja

Gramshi – Veleçiku

Adriatiku – Tërbuni

 

KALENDARI

GRUPI B

JAVA 1

Oriku – Shkumbini

Pogradeci – Këlcyra

Butrinti – Turbina

Labëria – Luftëtari

Delvina – Devolli

JAVA 2

Maliqi – Oriku

AF Luftëtari – Delvina

Turbina – Labëria

Këlcyra – Butrinti

Shkumbini – Pogradeci

JAVA 3

Pogradeci – Maliqi

Butrinti – KF Shkumbini

Labëria – Këlcyra

Delvina – Turbina

Devolli – Luftëtari

JAVA 4

Maliqi – Butrinti

Oriku – Pogradeci

Turbina – Devolli

Këlcyra – Delvina

Shkumbini – Labëria

JAVA 5

Butrinti – Oriku

Labëria – Maliqi

Delvina – Shkumbini

Devolli – Këlcyra

Luftëtari – Turbina

JAVA 6

Maliqi – Delvina

Oriku – Labëria

Pogradeci – Butrinti

Këlcyra – Luftëtari

Shkumbini – Devolli

JAVA 7

Labëria – KF Pogradeci

Delvina – Oriku

Devolli – Maliqi

Luftëtari – KF Shkumbini

Turbina – Këlcyra

JAVA 8

Maliqi – Luftëtari

Oriku – Devolli

Pogradeci – KF Delvina

Butrinti – Labëria

Shkumbini – Turbina

JAVA 9

Delvina – Butrinti

Devolli – Pogradeci

Luftëtari – Oriku

Turbina – Maliqi

Këlcyra – Shkumbini

JAVA 10

Maliqi – Këlcyra

Oriku – Turbina

Pogradeci – Luftëtari

Butrinti – Devolli

Labëria – KF Delvina

JAVA 11

Devolli – Labëria

Luftëtari – Butrinti

Turbina – KF Pogradeci

Këlcyra – Oriku

Shkumbini – Maliqi

JAVA 12

KF Shkumbini – Oriku

Këlcyra – Pogradeci

Turbina – Butrinti

Luftëtari – Labëria

Devolli – KF Delvina

JAVA 13

Oriku – Maliqi

Delvina – Luftëtari

Labëria – Turbina

Butrinti – Këlcyra

Pogradeci – Shkumbini

JAVA 14

Maliqi – KF Pogradeci

Shkumbini – Butrinti

Këlcyra – Labëria Fc

Turbina – KF Delvina

Luftëtari – Devolli

JAVA 15

Butrinti – Maliqi

Pogradeci – Oriku

Devolli – Turbina

Delvina – Këlcyra

Labëria – KF Shkumbini

JAVA 16

Oriku – Butrinti

Maliqi – Labëria

Shkumbini – Delvina

Këlcyra – Devolli

Turbina – Luftëtari

JAVA 17

Delvina – Maliqi

Labëria – Oriku

Butrinti – Pogradeci

Luftëtari – Këlcyra

Devolli – Shkumbini

JAVA 18

KF Pogradeci – Labëria

Oriku – Delvina

Korçë Maliqi – Devolli

Shkumbini – Luftëtari

Këlcyra – Turbina

JAVA 19

Luftëtari – Maliqi

Devolli – Oriku

Delvina – Pogradeci

Labëria – Butrinti

Turbina – Shkumbini

JAVA 20

Butrinti – KF Delvina

Pogradeci – Devolli

Oriku – Luftëtari

Maliqi – Turbina

Shkumbini – Këlcyra

JAVA 21

Këlcyra – Maliqi

Turbina – Oriku

Luftëtari – Pogradeci

Devolli – Butrinti

Delvina – Labëria

JAVA 22

Labëria – Devolli

Butrinti – Luftëtari

Pogradeci – Turbina

Oriku – Këlcyra

Maliqi – Shkumbini