RTSH Sport Live

Kombëtarja, nisin përgatitjet për “Euro 2024”

  • 04/12/2023
  • |
  • Kombëtarja
Kombëtarja, nisin përgatitjet për “Euro 2024”
Drejtori i Departamentit të Komunikimit në FSHF, Fatjon Kodra, rrëfen hollësitë

Shqipëria do të marrë pjesë për herë të dytë në fazën finale të një Kampionati Evropian të Futbollit dhe kanë nisur tashmë edhe përgatitjet sa i përket aspekt organizativ dhe logjistik. Duke folur posaçërisht për Rrjetin e Radio-Televizionit Shqiptar, Drejtori i Departamentit të Komunikimit në FSHF, Fatjon Kodra, ka zbuluar edhe disa prej hollësive.

Klikoni linkun e mëposhtëm:

https://www.youtube.com/watch?v=9jgdF58nPTg