RTSH Sport Live

LeBron James për djalin e tij Bronny: Kam një detyrë specifike

  • 29/07/2023
  • |
  • Basketboll
LeBron James për djalin e tij Bronny: Kam një detyrë specifike
Ylli i NBA ka postuar disa foto që e portretizojnë atë me djalin tjetër të tij Bryce në stërvitje

Më e keqja duket se ka kaluar më në fund për Bronny James, djalin e yllit të NBA, LeBron. Djali, vetëm tetëmbëdhjetë vjeç, në fakt u godit nga arresti kardiak gjatë stërvitjes. Ai mori menjëherë ndihmën e parë dhe u transportua më pas në spital, për të dalë nga aty gjatë ditës së djeshme.

Vetëm pak orë më parë LeBron postoi disa foto të tij në stërvitje me djalin tjetër, Bryce, të shoqëruara me frazën: "Detyra ime është të qëndroj gjithmonë i fortë dhe t'u tregoj atyre projektin, pavarësisht rezultatit!", këto janë fjalët e ylli i Lakers që ka vendosur ta përballojë me kokën lart këtë moment të vështirë të jetës.