RTSH Sport Live

Milani zgjedh Paulo Fonsekën si pasardhësin e Piolit

  • 24/05/2024
  • |
  • Itali
Milani zgjedh Paulo Fonsekën si pasardhësin e Piolit

Zgjedhja ishte bërë prej disa kohësh, marrëveshja ende nuk ishte finalizuar, por tashmë ka mbërritur: Paulo Fonseca do të jetë trajneri i ardhshëm i Milanit dhe do të jetë, të paktën sipas kontratës që do të nënshkruajë në orët e ardhshme, për dy vjet. Trajnerit portugez do t'i garantohet paga e njëjtë me Stefano Pioli, pra 4.5 milionë euro në sezon.

Me pak fjalë, një zgjedhje në përputhje me të shkuarën në çdo drejtim, duke filluar nga paga, por jo vetëm. Është gjithmonë një teknik i aftë për të punuar me të rinjtë, me pak kërkesa në treg dhe rezultate të mjaftueshme.

A do të bëjë mirë edhe për Milanin? Do ta zbulojmë. Siç do të zbulojmë reagimin e “Curva Sud” ndaj lajmeve të shtunën në mbrëmje. Nga ajo që ndodh, jo saktësisht një reagim pozitiv, por kurrë nuk dihet.