RTSH Sport Live

Pelé, fotoja e djalit të tij: Babi, forca ime është e jotja

  • 25/12/2022
  • |
  • Të tjera
Pelé, fotoja e djalit të tij: Babi, forca ime është e jotja
Edinho pranë shtratit të babait të tij për Krishtlindje. Në Brazil ka një shqetësim të madh për shëndetin e ish-kampionit

Gjithçka është e heshtur në spitalin Albert Einstein në Sao Paulo. Stafi, sipas gazetës braziliane Lance!, ka bërë të ditur se për momentin nuk ka asnjë buletin të ri mjekësor për shëndetin e Pele. Ish-kampioni është detyruar të shtrohet në spital pas përkeqësimit të tumorit që ka kërkuar trajtime speciale për të luftuar mosfunksionimet reale dhe kardiake. Ditën e djeshme, vajza Kely ka postuar një foto emocionuese të babait të saj. Sot, djali i tij Edinho është bashkuar gjithashtu me të afërmit e tij në objektin ku ndodhet Pele dhe në Brazil ka frikë se kjo mund të nënkuptojë një përkeqësim të mëtejshëm të kushteve të tij.

Megjithatë, nuk ka konfirmime zyrtare: për momentin e vetmja gjë e sigurt është se familja (pothuajse e kompletuar, siç shkroi vajza e tij Kely) është mbledhur për Krishtlindje rreth Pelé. Më pas djali postoi një foto të tij duke mbajtur dorën e babait të tij me mbishkrimin: “Babi, forca ime është e jotja”.