RTSH Sport Live

Arbitri shqiptar i Euro 2024: “Nder dhe privilegj për mua”

  • 23/04/2024
  • |
  • Evente Sportive
Arbitri shqiptar i Euro 2024: “Nder dhe privilegj për mua”

Pak javë nga starti i Euro 2024, UEFA ka publikuar “ekipin” e arbitrave. Mes tyre ishte edhe emri i Bekim Zogaj nga Deçani.

Asistenti shqiptar, i lindur në Deçan, “përfaqëson” Zvicvrën ndërsa komentoi kështu vendimin e UEFA-s: “Nder dhe privilegj përzgjedhja si asistent në Kampionatin Evropian 2024 në Gjermani”!