RTSH Sport Live

Besa-Dinamo dhe Vora-Iliria, në RTSH

  • 12/11/2022
  • |
  • Futboll Vendi
Besa-Dinamo dhe Vora-Iliria, në RTSH
Kategoria e Parë dhe e Dytë, në ekranin e të gjithë shqiptarëve

Kategoria e Parë dhe e dytë përsëri do të jetë në ekranin e Radio Televizionit Shqiptar. Bëhet fjalë për javën e dhjetë në Kategorinë e Parë dhe të tetën në Kategorinë e Dytë.

Në RTSH Sport do të transmetohet Besa-Dinamo(Kategorinë e Parë), të shtunën duke nisur nga ora 13:00 dhe do të luhet në stadiumin e Peqinit. Ndërkohë, që në Kategorinë e Dytë, kjo në grupin A, është përzgjedhur Vora-Iliria dhe do të transmetohet në RTSH 3 duke nisur nga ora 13:00.

Kategoria e Parë në fakt është e shtrirë të shtunën, të dielën dhe të hënën. Kurse Kategoria e Dytë, luan ndeshjet e grupit A të shtunën dhe të dielën ato të grupit B.