RTSH Sport Live

Cesena, Shpendi: Ishte vit i rëndësishëm, u rrita shumë

  • 26/05/2024
  • |
  • Kombëtarja
Cesena, Shpendi: Ishte vit i rëndësishëm, u rrita shumë
“Ne donim të rrëmbenim gjithçka që ishte në dispozicion dhe e bëmë”

Sulmuesi i Cesenas, Christian Shpendi, ka folur për Il Resto del Carlino për sezonin e tij. “Ishte një vit i rëndësishëm, sigurisht. Si të mos e them pas gjithçkaje që fituam. Çështja kryesore është se ne arritëm gjithçka që synuam të arrinim që nga dita e parë e grumbullimit. Ne donim të rrëmbenim gjithçka që ishte në dispozicion dhe e bëmë”.

Në nivel ekipor dhe, duke menduar për të, edhe individualisht. "Unë u rrita shumë, duke përfituar nga hapësira më e madhe që gjeta në fushë. Rritja e kohës së lojës në këtë aspekt është e rëndësishme, sepse të vendos edhe përpara përgjegjësive në rritje. Stimujt pozitivë, të cilët janë erëza e një futbollisti jeta e perditshme"