RTSH Sport Live

Frikë në F1, një iguana gjigante shkakton panik gjatë testimeve në Singapor

  • 15/09/2023
  • |
  • Formula 1
Frikë në F1, një iguana gjigante shkakton panik gjatë testimeve në Singapor
George Russell me Mercedes nuk ishte në gjendje të shmangte kafshën

Ditë e çuditshme në Singapor për Formula 1. Provat e lira, të dominuara nga Ferrari i Sainz dhe Leclerc, u ndërpre tri herë për shkak të aksidenteve me iguana të përmasave të ndryshme, njëra prej të cilave ishte e madhe. Qytet-shteti që mund të konsiderohet Zvicra e Azisë, super teknologjike, por edhe e zhytur në natyrë, mes orkideve (lulja simbolike e Singaporit) dhe kafshëve që është mirë të mos i takosh në rrugë.

Pilotët e Formula 1 që u është dashur të përballen me flamujt e verdhë për shkak të iguanas në pistë e dinë mirë këtë. George Russell i Mercedesit nuk arriti të shmangë kafshën, ndërsa Lando Norris kaloi pranë zvarranikut në mënyrë të frikshme.