RTSH Sport Live

Frikë në Laver Cup, proteston duke i vënë flakën vetes

  • 23/09/2022
  • |
  • Të tjera
Frikë në Laver Cup, proteston duke i vënë flakën vetes
Ndodhi gjatë ndeshjes mes Tsitsipas dhe Schëartzman: ndërhyrje e menjëhershme e sigurisë

Protestë e frikshme në O2 Arena gjatë ndeshjes së dytë të ditës debutuese të Laver Cup, skenës së ndeshjes së fundit të karrierës mahnitëse të Roger Federer, mes Stefanos Tsitsipas dhe Diego Schëartzman. Një burrë, pasi hyri në kamp, ​​i vuri flakën vetes duke treguar një shenjë kundër përdorimit të avionëve privatë.

Ndërhyrja e menjëhershme e punonjësve të sigurisë dhe punonjësve shëndetësorë të pranishëm brenda arenës së Londrës shmangu më të keqen: burri u mjekua menjëherë dhe u shoqërua jashtë fushës. Pas disa minutash ndërprerje, ndeshja rifilloi rregullisht.