RTSH Sport Live

Hetim për Piqué, për të verifikuar ekzistencën e dhuratave për Rubiales

  • 03/04/2024
  • |
  • Futboll Bota
Hetim për Piqué, për të verifikuar ekzistencën e dhuratave për Rubiales
Për hetuesit ekziston një nevojë urgjente për të qenë në gjendje të kryejnë gjurmueshmëri të plotë të fondeve të marra nga Kosmos, kompania në pronësi të Piqué

Njësia Qendrore Operacionale (UCO) e Gardës CivilE e ka bërë të qartë se dëshiron gjithashtu të hetojë urgjentisht Gerard Piqué, një ish-futbollist i Barçës, tani një sipërmarrës i cili gjithashtu bëri biznes me Rubiales, ish-president i Federatës Spanjolle të Futbollit. Hetuesit spanjollë kanë hetuar tashmë transaksionet bankare në Spanjë dhe tani e konsiderojnë të nevojshme përfshirjen e transaksioneve në  Andorra në hetime, siç raporton AS.

“Konkretisht, agjentët e Gardës Civile po hetojnë pesë llogari të ish-futbollistit të Barcelonës dhe presidentit aktual të Kosmos. Pique, për momentin, nuk është i akuzuar. Hetuesi i çështjes, gjyqtari Delia Rodrigo, i dërgoi letër-porosi Andorrës për këto llogari dhe të tjera të lidhura me kompanitë e tij. Agjentët po fokusohen në llogaritë e klubit të futbollit për të zbuluar destinacionin e fondeve që vijnë nga një llogari në emër të Kosmos”.