RTSH Sport Live

Mourinho dhe Rio Ferdinand, intervistë për rekord

  • 21/02/2024
  • |
  • Futboll Bota
Mourinho dhe Rio Ferdinand, intervistë për rekord
Super të dhëna raporton Five UK që feston fjalët e ish-trajnerit të Romës të intervistuar nga anglezi

Dy kampionë edhe me intervista. José Mourinho dhe Rio Ferdinand janë gjithashtu të shkëlqyer para mikrofonit. Fjalët e ish-trajnerit të Romës gjatë podcast-it FiveUK të drejtuar nga ish-mbrojtësi i United patën një efekt të jashtëzakonshëm në publik. Shifrat flasin vetë: më shumë se 20.5 milionë reagime në rrjetet sociale, 4,85 milionë shikime të videos, më shumë se 280 mijë angazhime dhe një intervistë e raportuar nga gazetat më të rëndësishme në botë.

José, i cili gjithashtu foli për përvojën e tij në Romë në podcast, e konfirmon veten si një as në nivel mediatik. Dhe çiftimi me Rio Ferdinand funksionon. Edhe anglezi, pas lamtumirës së tij me futbollin, gjeti shumë për të bërë në TV mes komenteve teknike dhe programeve. Dhe intervista me Mou do të mbetet përgjithmonë në historinë e podcast-it.