RTSH Sport Live

Spektakël në Formula 1...

  • 10/01/2024
  • |
  • Gosip
Spektakël në Formula 1...
Njëvendëshja e parë e 2024-ës është prej ...çokollate

Në fillim të shkurtit është lajmëruar se do të prezantohen njëvendëshet e Williams e Sauber, me të cilat do të konkurrojnë në Botërorin 2024 të Formula 1.

Por në fakt njëvendëshja e parë e këtij viti është përgatitur tashmë. E gjitha është prej çokollate dhe e krijuar nga gjeniu i ëmbëlsirave, shef Amari Gishon.

F1 | Svelata la Ferrari 2024, ma non è esattamente come ce l'aspettavamo -  VIDEO

Auto e pasticceria, l'incredibile monoposto da F1 fatta di cioccolato