RTSH Sport Live

Boksi, pesë finalist në Ballkanik

  • 08/05/2021
  • |
  • Të tjera
Boksi, pesë finalist në Ballkanik
Ngjitja në podiumin e medaljeve cilësohet si arritje e madhe për sportin e dorezave

Boksi shqiptar ka arritur të kalojë pesë sportistë në finalet e Kampionatit Ballkanik, i cili është duke u zhvilluar në Zagreb të Kroacisë. Pikërisht Krenar Zeneli, Denis Nurja, Alban Beqiri, Indrit Laçi dhe Rexhildo Zeneli kanë arritur që tashmë të jenë të sigurtë për medaljet e argjendta në peshat e tyre.

Presidenti i Federatës Shqiptare të Boksit, Florend Kalivopulli, e cilëson të jashtëzakonshme këtë arritje të sportistëve të dorezave në vend, ndërsa i vetmi që nuk ka mundur të ngjitet në podium ishte Arjon Kajoshi. Sigurisht që është arritje, sepse boksi shqiptar ka nevojë dhe për të tilla arritje ndërkombëtare