RTSH Sport Live

Dani Alves, pozicioni përkeqësohet: testi i ADN-së është pozitiv

  • 10/02/2023
  • |
  • Gosip
Dani Alves, pozicioni përkeqësohet: testi i ADN-së është pozitiv
Gjurmët në trupin dhe rrobat e viktimës kanë profilin gjenetik të brazilianit, i akuzuar për sulm seksual në Barcelonë

Dani Alves, aktualisht në burg në objektin Brians 1 në Barcelonë pas akuzave për sulm seksual, ka kërkuar lirim me kusht, por pozita e tij po përkeqësohet. Siç raporton El Periodico, gjurmët e lëngjeve trupore të marra nga trupi i viktimës, nga rrobat e saj dhe nga dyshemeja e dhomës së përdhunimit të dyshuar kanë të njëjtin profil gjenetik me brazilianen.

Prandaj, testi i ADN-së do të vërtetonte akuzat e gruas, edhe për shkak të pozicionit të vetë Dani Alves, i cili ka tërhequr vazhdimisht versionin e tij të fakteve.

Për këtë arsye, për momentin si Prokuroria e Gjykatës së Barcelonës ashtu edhe avokatët e viktimës së pretenduar po kërkojnë me forcë që i akuzuari të mos lirohet provizorisht, për shkak të rrezikut të arratisjes.