RTSH Sport Live

E HËNA SPORTIVE ora 18:15 në RTSH Sport

  • 27/09/2021
  • |
  • Emisione
E HËNA SPORTIVE ora 18:15 në RTSH Sport

Kategoria e Parë zhvilloi javën e tretë
Bylisi nis “arratisjen”
Korabi ndalet nga Besa
Shkumbini dhe Butrinti me hapin e kryesuesve
Lushnja prek fundin
Besëlidhja dhe Pogradeci bëjnë paqe, por mbeten në zonën e ftohtë
Artan Bano  për të tregon eksperiencën në krye të Butrintit
Endri Magani zbulon objektivat e Shkumbinit të tijë
Analiza e Elton Marinit
Në drejtimin e Alban Hasanit