RTSH Sport Live

Enkileda Carja, kampione Evrope

  • 20/06/2024
  • |
  • Sporte të tjera
Enkileda Carja, kampione Evrope
Peshëngritjsa e talentuar shqiptare mori medalje ari në stilin e shkëputjes

Peshëngritjsa e Teutës, Enkileda Carja, shkëlqen në Kampionatin Europian, që po zhvillohet në Selanik të Greqisë, duke marr medalje ari. Sportistja e talentuar shqiptare mori medalje ari në stilin e shkëputjes, pasi ngriti 86 kg, ndërsa në shtytje doli e katërta me 104 kg.

Ndërkohë në dygarësh Enkileda Carja, mori medalje argjendi, pasi ngriti në total 190 kg.  Një arritje historike për shtangisten Enkileda Carja, dhe trajneren e saj Eglantina Kalemi.