RTSH Sport Live

Europiani i Atletikës, Luiza Gega e teta, kualifikohet në finale

  • 07/06/2024
  • |
  • Evente Sportive
Europiani i Atletikës, Luiza Gega e teta, kualifikohet në finale

Luiza Gega ka arritur që të kualifikohet për në fazën finalen të garës së 3000 metrave me pengesa. Atletja shqiptare u rendit e teta në Baterinë A pasi përshkroi distancën me kohën 9 35’77”.

Bateria A u fitua nga rumunia Stella Rutto me kohën 9 30’00”, e cila mundi në metrat e fundit gjermanet Meyer (9 30’ 63”) dhe Krause (9 31’ 52”).