RTSH Sport Live

Ferrari ndryshon “lëkurë” në Majemi

  • 24/04/2024
  • |
  • Formula 1
Ferrari ndryshon “lëkurë” në Majemi

Çmimi i Madh i Majemit korenspondon me 70-vjetorin e debutimit të markës së Ferrari-t në tregun automobilistik të përtej oqeanit.

Për këtë motiv vetë “kokëkuqja” ka lajmëruar se për garën e radhës do të prezantohet me ngjyrën blu (La Plata dhe Dino).

Çmimi i Madh i Majemit do të mabahet më 3-5 maj.