RTSH Sport Live

Goli “fantazmë” i Yamal, gjyqtarët: Nuk ka asnjë provë se topi ka kaluar vijën

  • 22/04/2024
  • |
  • Spanjë
Goli “fantazmë” i Yamal, gjyqtarët: Nuk ka asnjë provë se topi ka kaluar vijën
Federata Spanjolle e Futbollit ka bërë publik dialogun mes arbitrit në fushë dhe VAR-it

Federata Spanjolle e Futbollit ka bërë publik dialogun mes arbitrit në fushë dhe VAR-it gjatë ndeshjes së mbrëmshme Real Madrid-Barcelona në Bernabéu, e cila përfundoi 3-2 në favor të Blancos. Mund të dëgjohet arsyeja pse u anulua “goli fantazmë” i Lamine Yamal.

Gjyqtari Cesar Soto Grado u kërkoi gjyqtarëve në VAR të shikojnë me qetësi veprimin dhe merr përgjigjen e mëposhtme. "Trupi i Lunin na mbulon. Kjo nuk funksionon, kjo nuk funksionon, kjo nuk funksionon, kjo nuk funksionon, kjo nuk funksionon, kjo nuk funksionon”, përgjigjet José Sánchez Martínez nga VAR.

Gjyqtari në fushë insiston që aksioni të rishikohet. “Nuk ka nxitim, jemi përballë një vendimi shumë të rëndësishëm”. Përgjigja e VAR-it është "nuk kemi asgjë tjetër" në lidhje me imazhet, por Soto Grado këmbëngul se "gjëja më e mirë është të presësh". Së fundi, Sánchez Martínez deklaron se "nuk kemi asnjë provë që topi hyri brenda”.